CTS anlæg

Derfor skal din virksomhed have et CTS anlæg

Derfor skal din virksomhed have et CTS anlæg

Hvis ikke din virksomhed allerede er udstyret med et CTS anlæg, så kan det være, du bør overveje det. Du kan i hvert fald lære mere om, hvad anlægget kan gøre godt for her, hvis du får det installeret. 

Hvad er et CTS anlæg?

CTS er en forkortelse for Central Tilstandskontrol og Styring. For at gøre det endnu mere præcist, så er det et anlæg, hvor en virksomheds forskellige installationer kan styres fra. Det kan være alt fra varme, ventilation, vand og el. 

Hvorfor investere i et CTS anlæg? 

Som virksomhed med eget kontor og diverse rum, der skal bruges, kan der være nok at holde styr på. Det gælder især også, når det kommer til forbruget af varme, vand, ventilation og el, som alle påvirker den energiregning, der løbendes skal betales. Med et CTS anlæg kan der holdes godt styr på, hvad der tændt, og hvor. Samtidig lader anlægget dig også justere på niveauet på de forskellige ting – og uden at du behøver at gå ud i de enkelte rum, hvor der er el tændt, varme tændt eller andet.

Som du måske allerede kan forestille dig, så kan det være utrolig tidsbesparende, når et CTS anlæg er installeret, da alt forbruges kan ses og styres fra ét sted. Det kan derfor også spare dine medarbejdere for utrolig meget tid – og i sidste også penge på energiforbruget. 

Når du skal have installeret et CTS anlæg, så kan det være svært selv at vurdere, hvordan du kommer i mål. Heldigvis findes der god og professionel CTS rådgivning. Med CTS rådgivning kan du vende de ønsker og behov, du kan have. Der kan nemlig være meget forskel på, hvad der ønskes at have kontrol med igennem dette anlæg. 

For at sikre at du kommer ekstra godt fra start, så kan du starte din søgen her: https://ctsgruppen.dk/.