motocross hjelm

En motocross hjelm holder dig sikker!

En motocross hjelm holder dig sikker!

Motocross er en sport med fart over feltet. Det går op og ned – og det går hurtig for sig. Derfor skal sikkerheden naturligvis også være i top. Det kræver det helt rette udstyr at holde dig sikker under din kørsel på din motocross.

Læs med her, og få den ultimative guide til motocrossudstyr! 

Motocross udstyr – det skal du huske

Hvad er vigtigt, når du kører motocross? Der er faktisk ret mange ting, du skal investere i. 

1. Styrthjelm – det er vigtigt, at dit hoved er beskyttet i tilfælde af fald eller styrt.

2. Tøj – det er optimalt at være klædt godt på i komfortabelt og åndbart motocrosstøj. Du skal selvfølgelig også se smart ud, og udstyret skal gerne matche dit tøj i farver og design. 

3. Støvler – det er også nødvendigt med motocrossstøvler, så du står godt fast på motocross biken.

4. Briller – giver dig et ordentlig udsyn, og du beskytter dine øjne mod jord, sand osv. fra banen.

5. Handsker – beskytter dine hænder og giver dig et godt greb på håndtaget. 

6. Andet sikkerhedsudstyr – udover hjelmen bør du også investere i sikkerhedsudstyr, der beskytter kraveben, nakke, knæ, ben, overkrop osv. Uden dette på risikerer du fatale skader ved et fald eller styrt på banen. 

Køb din crosshjelm online

En motocross hjelm skal give dig sikkerhed, men den må også godt se smart ud og matche resten af din outfit. Derfor kan du købe smarte hjelme i et væld af fede farver og cool designs. 

Der findes helt sikker specialbutikker, hvor du kan købe motocross udstyr. Men det største udvalg finder du altså online. Ét af de steder er hos Jegstrup Cross Center.

De har en kæmpe webshop med motocross hjelm og alverdens andet udstyr til at holde dig sikker og smart, når du kører motocross. Her finder du altid gode tilbud, så du stadig kan køre motocross på sikker og budgetvenlig vis.