Badeforhæng

Find den rette længde til dit badeforhæng

Find den rette længde til dit badeforhæng

Kender du den klassiske brøler med, at man skærer ud til en håndvask omkring kanten på håndvasken, og når man så skal sætte den i, så dratter den perfekt ned i hullet…?

Det kræver næsten teknik at gøre noget så perfekt dårligt, men det er jo fordi, at man glemmer at måle op efter, at håndvasken jo skal kunne hvile på kanten, så hullet skal ikke være et til et med håndvaskens overfladeareal.

Det kan man godt lidt overføre til det med, at man skal erhverve sig et badeforhæng, og så tænker man ikke så meget over, at disse kommer i forskellige mål, da man tænker, at så forskellige kan brusekabiner da heller ikke være.

Desuden er det jo hurtigt at ændre på, hvilket er korrekt, men det er stadig tidskrævende, kan koste penge og gøres helt forkert.

Find den rette længde til dit badeforhæng

For det første kan et for langt badeforhæng ikke alene blive bøvlet at skubbe frem og tilbage, men det kan også blive farligt, hvis man træder i det, og man så dratter omkuld.

Desuden vil det være dårligt til at samle skidt og snavs op i bunden, hvilket også er grunden til, at man jævnligt skal udskifte ens badeforhæng.

Så kan man vælge at klippe det lidt til i bunden, men det kommer jo ikke til at se særligt pænt ud.

Så kan man vælge at løfte stangen, som badeforhænget skal sidde på, men det er trods alt også for bøvlet.

Har man et for kort badeforhæng, så er man måske godt dækket ind selv, men vandet kommer til at pjaske en del ud, så man skal gade godt rent bagefter mere, end hvad man orker.

Man kan forsøge at lægge det ned, så der er mere at løbe på, men så vil det atter være dårligt til at samle snavs op.

Derfor skal man måle op, hvad ens badeforhæng skal være, inden man køber det.