gasflasker

Gasflasker til mange formål

Gasflasker til mange formål

advertorial

Hvis du er campist, ved du en del om gasflasker. Gasen gør, at man er uafhængig af en anden energiforsyning, som for eksempel el. Man kan bruge gassen til at lave mad, til at opvarme campingvognen eller forteltet med og til at drive køleskabet med. Og så er der meget energi i gas. Det mærker man blandt andet, når man laver mad. Og en stor gasflaske kan holde i flere uger.

image

Som campist kender du også det, at pludseligt løbe tør for gas. Det er selvfølgelig irriterende, men der er aldrig langt til en Primagaz forhandler. Primagaz har faktisk 818 forhandlere fordelt over hele landet. Så der er aldrig langt til en Primagaz gasflaske.

Gassens mange anvendelsesområder

Gasflasken har faktisk forbavsende mange anvendelsesområder. Foruden at den kan bruges i campingvognen eller autocamperen, har gasflasken mange andre formål. Den kan for eksempel bruges til en terrassevarmere, og man kan således forlænge udesæsonen. Man kan også bruge gassen til at opvarme udestuen, sommerhuset, garagen eller værkstedet. I haven kan man bruge gas til at fjerne ukrudt. Man slipper for at bruge gift og for at ligge på knæ og kun få halvdelen af planten med op. Og så er gas perfekt til udekøkkenet.

Det er også muligt at opvarme sit hus med gas. Til det formål skal man have en gastank, som enten kan kan stå over jorden eller kan graves ned. Gassen har den fordel i forhold til fyringsolie, at den ikke afgiver røggasser.

I industrien er der også mange anvendelsesmuligheder for gas. Man kan for eksempel bruge den til at drive en gaffeltruck. I forhold til en dieseltruck, udleder en gasdreven truck ingen giftig udstødning. 

Mange professionelle kokke foretrækker at lave mad på et gaskomfur. Det giver dem en bedre føling med varmen, de kan justere flammen trinløst, hurtig skrue op og hurtigt skrue ned for varmen.