Have

Gør din have klar til den nye sæson allerede nu

Gør din have klar til den nye sæson allerede nu

Hvis du gerne vil bo med en have, der står knivskarp næste sæson, så skal du allerede i gang med at forberede den og dig selv på arbejdet nu, selvom det er udenfor havesæson. Det kræver nemlig forberedelse og viden at få en have, der er noget udover det sædvanlige. 

Drømmer du om en smuk have, der stråler og kan gøre naboerne misundelige, så må du forberede dig på, at du ikke kan komme sovende til resultatet. En flot have kræver timevis af arbejde hele året rundt.

Der er ikke tid til meget afslapning, hvis du gerne vil bo med en have, der stråler. Du er nødt til allerede nu at sørge for, at din have er klar til foråret – den skal ryddes op, puttes i dvale på den rigtige måde og samtidig skal du selv bruge tid på at planlægge den kommende sæson.

Det kræver viden og planlægning at forberede en havesæson, og hvis du mangler råd og inspiration, kan du blive klogere på husblog.dk

Brug aftenerne på at blive klogere

Det er klart, at når det er vinter, så er der meget mindre at lave i en have, end når det er forår og sommer. Der er ikke meget at gøre, men der er dog stadig noget.

Du bør sørge for at holde en god orden i din have, sørge for at rydde godt op efter sommeren og efterårets aktiviteter, og så kan du passende bruge en del tid på at planlægge.

Hvis du gerne vil have en smuk og frodig have, der har grønne planter og blomster hele havesæsonen, så bør du sørge for at lave en god plan for din have. Sørge for at undersøge, hvilke forskellige planter, du skal have, så der hele tiden er noget kønt at kigge på både forår, sommer og sensommer.