gulvafslibning på Fyn

Husk at passe på dine trægulve

Husk at passe på dine trægulve

advertorial

Har du en bolig, hvor gulvene er af træ, er det vigtigt, at du passer og plejer dem, hvis du vil have dem pæne, gyldne og varme. Træ er et levende materiale, hvilke betyder at det over tid bliver gråt og trist at se på. Du kan dog med den rette pleje, forlænge perioden imellem to gulvafslibninger.

Det første er aldrig at gå ind med sko på og kun gå med hjemmesko eller strømpesokker. Det næste i skal er at sørge for at vaske det. Er gulvene lakeret kan i vaske det med almindelig sæbe, men er gulvene behandlet med brun sæbe eller lud, skal i forsætte med det.

Er gulvet ekstra beskidt eller er det lang tid siden at det er blevet afslebet, kan i i byggemarkederne købe noget speciel sæbe, som fjerner alt gammel sæbe og lud og efterlader gulvene rene og nøgne. Her skal i så starte forfra med tre gange behandlinger af lud eller sæbe.

gulvafslibning på Fyn

Afslibning af gulvene

Kan du ikke få dine gulve rene eller forsætter de stadig med at se grå og kedelige ud, er det tid til at få gulvene afslebet. Det kan gulvkanonen.dk f.eks. give et tilbud på. De fleste får afslebet deres gulve i forbindelse med en flytning, da det er nemmere at slibe gulvene, når der ikke er møbler. 

Bor du allerede i boligen og det er tid til at få dem afslebet, kan du vælge enten at tage et værelse af gangen og så dække godt af. Alternativ kan du vælge at leje en container og opbevare dit hjem i den, imens gulvene bliver afslebet. Du kan i mellemtiden låne et sommerhus eller vælge at tage på ferie og når du kommer hjem, er det til smukke gyldne trægulve, der vil få dine møbler til at se sig bedst ud.