gulvafslibning

Hvad er prisen for en gulvafslibning og en gulvafhøvling?

Hvad er prisen for en gulvafslibning og en gulvafhøvling?

Trægulve er et populært valg i Danmark, når man skal have lagt nyt gulv. Det skyldes måske, at det er en smart måde at få naturen ind i hjemmet på. Her kan din indretning summe af varme og sjæl fra de smukke træbrædder. Trægulve kan du i dag få i mange forskellige varianter og designs. Her kan du vælge mellem en lang række træsorter i både lyse og mørke nuancer. Du kan også vælge et sildebensparket gulv, hvis du mere til et eksklusivt design. 

Hvad kræver det at vedligeholde et trægulv?

For at holde et trægulv i mange år, så det står pænt og flot, kræver det at du vedligeholder trægulvet. Det kan du gøre ved løbende at få det slebet eller høvlet, så det får en ny og flot overflade igen. Det vil sige, at mærker fra spisebordstole, større møbler eller fra husdyr, vil blive fjernet helt. Det gælder også, hvis du har tabt et glas vin, kaffe eller anden farvet væske, der ikke er til at få af igen.  

En gulvafhøvling kommer oftest kun i spil, hvis der er tale om en større skade eller revne på dit trægulv. Det kan også være i forbindelse med, hvis du har haft en vandskade på dit trægulv. Det er et langt større indgreb på trægulvet, hvorfor det er nødvendigt at trægulvet har nok fundament til at kunne holde til det. 

Hvad koster en gulvafslibning og en gulvafhøvling?

Der findes i dag flere fagfolk der tilbyder gulvafslibning og gulvafhøvling. Der vil derfor være forskel på pris og kvalitet, når du søger rundt på nettet. Vores anbefaling vil derfor være at starte med at indhente flere tilbud på opgaven lokalt. Dermed har du et godt grundlag for, hvad det vil komme til at koste alt i alt for at få udført opgaven.