fodplejestol

Hvorfor skal jeg investere i en fodplejestol?

Hvorfor skal jeg investere i en fodplejestol?

Måske tænker du, at du sagtens kan udføre fodpleje eller pedicure, mens din klient enten sidder i en helt almindelig stol eller ligger på en behandlerbriks. Men her skal du tænke på, at det hurtigt kan gå hen og blive ubekvemt for klienten at skulle finde sig til rette i en stol eller på et leje, som ikke er egnet til dette formål.

Det er for eksempel relativt svært at give et lækkert fodbad til en klient som ligger på en ufleksibel briks. Og skal klienten tilbringe hele behandlingen – som måske kan vare i lang tid – siddende ret op og ned på en almindelig stol bliver det måske knap så komfortabelt for ham eller hende.

Dertil kommer at du vil få vanskeligt ved at finde den rette arbejdsstilling, hvis du ikke har en professionel fodplejestol. En sådan kan nemlig – i modsætning til en almindelig stole eller et stationært leje – justeres og indstilles i højde og positur. Dette betyder at du kan tilpasse stolen til din foretrukne arbejdsstilling, således at du ikke slider unødigt på din krop.

Du kan for eksempel hæve stolen i højden, lægge ryglænet tilbage, eller hæve hvert enkelt ben i niveau ved hjælp af de justerbare benstøtter. Dette er en kæmpe fordel når du skal tage dig kærligt at en enkelt fod ad gangen eller udføre præcisions arbejde – for eksempel lakering af tånegle. Og så udstråler en rigtig fodplejestol også professionalisme, således at dine klienter – foruden den højnede komfort – også oplever at du tager dit job alvorligt.

Hvor kan jeg købe en lækker fodplejestol?

Er du således på udkig efter en behagelig og ergonomisk fodplejestol til din klinik eller til din praksis kan du med fordel finde denne hos Altermed Wellness. Se det store udvalg i den online shop på hjemmesiden altermed.dk