leje af borde og stole

Ingen fest uden borde og stole!

Ingen fest uden borde og stole!

Det giver sig selv, at der skal være borde og stole til en større fest som f.eks. et bryllup. Men det er ikke altid en given, at festlokalet eller teltet, som du lejer, har medfølgende stole og borde.

Det skal du næsten altid selv ud og anskaffe dig. Og at købe klapstole til hele den pukkelryggede kan godt blive en dyr fornøjelse, selvom de er på tilbud i Bilka eller i Jysk. Men hvad gør jeg så, tænker du nok? Det får du svaret på i denne artikel!

Lej borde og stole til din fest

Ligesom du kan leje et festlokale eller et festtelt, så kan du faktisk også leje borde og stole til din fest. Der findes mange firmaer rundt omkring i Danmark, der udlejer sådanne ting. Ofte kan du vælge mellem forskellige slags borde og stole, alt efter hvad der passer til netop din festopstilling og dit lokale.  

Runde borde? Kvadratiske borde? Eller små borde til at stå ved? 

Klapstole i træ? Barstole? Pæne cafestole? 

Dit valg kommer an på, hvor og hvordan stolene og bordene skal bruges. Til en udendørs ceremoni kan det være smart med klapstole, der let kan fjernes igen. Til bryllupsreceptionen giver det god mening med små borde, hvor man kan stå og snakke med hinanden. Og til den helt store fine fest er det oplagt med langborde og pæne stole. 

Hos Ringsted Festudlejning kan du leje ALT til festen!

Bor du på Sjælland? Så er Ringsted Festudlejning en oplagt samarbejdspartner til din næste store fest. Hos firmaet her kan du både leje telte, borde og stole og en hel masse andet festtilbehør. Med andre ord, så kan du faktisk leje ALT, hvad du har brug for til din fest. 

Læs meget mere om firmaet og deres leje af stole og masser af andre ting på deres hjemmeside.