Skal du have renoveret dit badeværelse?

advertorial

Et badeværelse er et rum, som alle familiemedlemmer benytter sig af. Det skal gerne være et funktionelt rum, som alle kan have glæde af, og der skal ikke mangle noget. Hvis du synes, at dit badeværelse trænger til en renovering eller måske bare opgradering, så læs med her. Her vil du få nogle idéer, der kan hjælpe dig med at forvandle dit badeværelse, uden du skal bruge en formue.

 

image

 

1. Start med væggene

Du kan nemt genopfriske dine vægge ved hjælp af maling, som fås i et væld af stilarter og farver. Uanset om det skal være mat eller blankt maling, så giver det badeværelset et rent udseende. Der er masser af muligheder derude, men vigtigst af alt, vælg det, du bedst kan lide til dit badeværelse. Du kan også udskifte tapetet for at få et nyt look, men sørg for at bruge tapet, der er let at fjerne. Det er bedst ikke at vælge noget for tykt, da det vil være sværere at fjerne, hvis du beslutter dig for at lave væggene om på et tidspunkt.

 

2. Nye fliser eller badekar?

Fliser er også en god mulighed at få udskiftet for at forvandle dit badeværelse. Der findes masser af fliser med overflader, der vil give dig en øjeblikkelig makeover. Du kan også male ovenpå eksisterende fliser, hvis du synes, det kan give badeværelset et anderledes udseende. Bare sørg for at finde noget maling, der kan bruges til maling ovenpå fliser. Her kan du også overveje at få renoveret dit badekar med en ny emalje. Det kan du læse mere om på dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/reparation-af-badekar/ 

 

3. Invester i pæne pynteting

Pynt er vigtigt for at give dit badeværelse et flot og personligt udseende. Her kan du f.eks. finde nye planter til badeværelset, der kan give et naturligt look. Der findes visse planter, der er særligt godt til indeklimaet ude på badeværelset. Forhør dig ved dit lokale plantecenter, om hvilke planter du skal vælge imellem. Herudover kan du overveje at investere i duftlys eller duftpinde. Det giver badeværelset en afslappende aroma, særligt hvis du skal nyde et dejligt karbad efter arbejde.