gulvafslibning solrød

Smukt og ensartet trægulv med en professionel gulvafslibning i Solrød

image

Når du står med nøglerne til din nye bolig i hånden, har du nok bare lyst til at flytte ind så hurtigt som muligt. Måske har du brugt meget lang tid på at finde det rigtige hus eller din drømme lejlighed, og vil bare gerne videre i tilværelsen. Men her er det en god idé at træde et skridt tilbage – du vil jo gerne have muligheden for at gøre dit hjem så personligt som det kan lade sig gøre.

Dette gøres blandt andet ved at fjerne alle spor af den forrige beboer, for eksempel ved at rykke tapet ned, male vægge, lofter, dørkarme og paneler, og få foretaget en grundig hovedrengøring af køkken og badeværelse. Og skal renoveringen af din nye bolig være så effektiv som overhovedet muligt, bør du sørge for, at de gamle trægulve får en grundig opfriskning – for eksempel ved en gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Skal jeg vælge gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt gulvet i dit nye hjem skal have en grundig gulvafhøvling, eller om det kan klare sig med en overfladisk gulvafslibning, kan du vælge at konsultere en fagmand. Hos Gulvkanonen finder du dygtige gulvmænd med speciale inden for behandling af trægulve – og her kan du få hjælp til at vurdere dit gulvs tilstand og beskaffenhed. I langt de fleste tilfælde, hvor trægulvet ikke har lidt yderligere skade end overfladisk slid og misfarvninger, kan en gulvafslibning være fuldt tilstrækkeligt for at få gulvet pænt igen.

En gulvafslibning er knap så drastisk som en gulvafhøvling, hvor en langt større del af gulvets overflade fjernes. En gulvafhøvling vil typisk først komme på tale, når træværket har lidt stor skade, for eksempel ved dybe skrammer eller opsvulming som følge af vandskade.

Du kan læse mere, og booke en professionel gulvmand, på Gulvkanonen.dk