billigt lån

Tag et billigt lån hos en online bank

Tag et billigt lån hos en online bank

Har du brug for at låne penge, gælder det om at finde det bedste og billigste af slagsen. Du har flere muligheder. Du kan gå ned i din traditionelle bank og høre om deres betingelser for at låne dig pengene. Du kan undersøge hvad online bankerne tilbyder og hvis det er et forbrugslån du har brug for, kan du også se om din butik du overvejer at købe i, har en finanseringstilbud. 

At finde et billigt lån er altså muligt, hvis du har tid og overskud til at undersøge lånemarkedet. Et alternativ er at bruge en af de sammenligningssider der findes på internettet. De er gratis at bruge siderne og de har kun brug for få oplysninger, før de kan komme med 3 banker du kan ansøge om et lån. 

Sammenligning af lån

Uanset om du ansøger to, tre eller ti lån, er det vigtigt at det er lån der er sammenlignlige. Ellers er det svært at finde det bedste og billigste lån. 

Du skal sammenligne lånenes ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne. Hvis det i tilbudet ikke er muligt at tilbagebetale lånet før tid, skal du som udgangspunkt droppe det lånetilbud. Dette skyldes blandt andet, at det nogle gange kan betale sig at betale et lån ud før tid.

Når du skal ansøge er det en god ide at ansøge flere banker. Det er især nemt hvis du ansøger en online bank. Her tager det kun få minutter at ansøge, så det er tid der er givet godt ud. Det er lidt mere kompliceret at ansøge i en almindelig bank. Her skal du først besøge en bankrådgiver og det tager omkring 2-3 uger, før du har svar. Samtidig kan du kun snakke med en bankrådgiver i bankens åbningstid. Du kan søge døgnet rundt hos en online bank og lige når det passer dig.