VVS på Amager – find den nærmeste fagperson

Har du erhvervet dig et hus efter at have tilbragt mange år i lejlighed? Så bør du skaffe dig et overblik over dine lokale håndværkere og autoriserede fagfolk – af flere grunde.

Få hjælp til renovering af dine VVS installationer

Når du netop er flyttet ind i huset har du sikkert en del ønsker til istandsættelsen. Hvis denne skal omfatte meget andet og mere end blot indvendig maling af boligen eller afslibning af gulve skal du helt sikkert have får på autoriseret fagpersonnel. Dette gælder især områder som vedrører de faste elektriske installationer, VVS installationerne, og kloak systemet.

Du bør være meget opmærksom på hvad du selv må og ikke må i den forbindelse. Gælder det eksempelvis vandrør eller gas ledninger er det en autoriseret VVS installatør der skal på banen. Det er nemlig strengt forbudt for dig selv at rode med disse installationer.

Dette er forbundet med alt for høj en risiko for skade på mennesker eller materiel. Og derfor bør du altid finde en god lokale VVS’er når badeværelset eller køkkenet skal renoveres, eller du for eksempel skal have monteret en luft til vand varmepumpe.

Benyt lokal VVS’er til akut VVS hjælp

Der ud over er det altid en kæmpe fordel at have kontakt til en lokal VVS mand hvis der skulle opstå nødsituationer. Er der pludselig ingen vand i hanerne, eller er der sprunget et tør i kælderen, bør du få hjælp så hurtigt som muligt.

Derfor bør du vælge en VVS mand som residerer i dit lokal område. På den måde får du kort responstid og hurtig udrykning. Og så er chancerne for at begrænse skadens omfang gode.

Claus A. Axmark VVS – din VVS’er på Amager

Er du bosat i Tårnby, Dragør, Sundby eller Kastrup hedder dit lokale VVS firma Claus A. Axmark VVS. Læs mere på https://caavvs.dk/